Известие

Collapse
No announcement yet.

Ограничител за врата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ограничител за врата

Колеги някой може ли да ми каже дали ограничителя на предна лява врата може да се замени с този от задната врата. Благодаря предварително

не може, различни са
    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Първоначално публикувано от ivovt Покажи съобщение
      Колеги някой може ли да ми каже дали ограничителя на предна лява врата може да се замени с този от задната врата. Благодаря предварително
      Колега, ако искаш да ги разменяш, защото предният ограничител пука много, мога да ти кажа къде да си го оправиш в Търново за 4 лв. Това само, ако е износен щифтът. Ако е друга повредата, няма да помогне стругар.
      Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

Колега много ще съм ти благодарен ако ми кажеш къде да отида най вероятно е от щифта а и ако можеш да ми кажеш как да смъкна най лесно ограничителя от вратата ще е супер. Благодаря ти предварително

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=51054
          Колегата го е описал добре !
          sigpic
          Alfa Romeo GT JTD 16v `04
          Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
          Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

Първоначално публикувано от ivovt Покажи съобщение
            Колега много ще съм ти благодарен ако ми кажеш къде да отида най вероятно е от щифта а и ако можеш да ми кажеш как да смъкна най лесно ограничителя от вратата ще е супер. Благодаря ти предварително
            Виж темата, която Burkan ти дава. Там е описано. Аз накрая само описах по-подробно как се сваля ограничителят на 147-ца. Не вярвам на 156 да е много по-различно.
            Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

Working...
            X